Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pingviineissä on jo hiukan yli 500 lisenssipelaajaa ja hyvä pöhinä päällä. Pirkkalalaisseura on kaikessa hiljaisuudessa kivunnut Hämeen alueen viidenneksi suurimmaksi kiekkoseuraksi.
Järjestys menee: Ilves, Tappara, HPK, Kiekko-Reipas, KooVee, Pingviinit.

Juniori- ja aikuisjoukkueiden lisäksi väkeä vetävät hallille supersuosittu luistelukoulu, lapsi-vanhempi -kiekkokoulu ja uusin tulokas Easy hockey, kertoo Pingviinien junioripäällikkö Jarkko Mattila.

Mattila on huomannut, että kaikki eivät halua sitoutua joukkueisiin, vaan harrastella kevyemmin. – Easy hockeyllä haluamme monipuolistaa tarjontaa. Se on 10-18 -vuotiaiden höntsyryhmä, jossa järjestetään hyvät pelit ja voidaan myös treenata johdollani, jos ryhmäläiset niin haluavat. Juuri aloittaneessa ryhmässä on hyvin tilaa.

Pingviinit laajentaa junioriskaalaansa ensi syksynä perustamalla A-junioreiden joukkueen. Joukkueeseen haetaan keväällä lisää pelaajia. Runko muodostuu nykyisestä B-juniorijoukkueesta.

Lue lisää näköislehdestä ja printti-Pirkkalaisesta