Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Terveyskeskuksen ajanvarauspoliklinikan aula pullisteli  viime viikon tiistaina ja  torstaina, kun ihmiset jonottivat yli 65-vuotiaille ja riskiryhmille tarkoitettuihin kahteen ensimmäiseen, sukunimen etukirjaimen perusteella pidettyyn rokotustilaisuuteen. Kolmas, viimeinen, sukunimen mukainen tilaisuus oli eilen tiistaina.
– Viime viikolla rokotettavana kävi kaikkiaan noin tuhat ihmistä. Määrä on huomattavasti suurempi kuin aikaisempina vuosina, kertoo osastonhoitaja Liisa Hakala.
Hakala arvelee rokotusten kasvaneen suosion syyksi viime vuoden ärhäkän influenssaepidemian sekä hyvin purreen rokotuskampanjan.

Yleinen influenssarokotus terveyskeskuksessa (Lentoasemantie 60),  yli 65-vuotiaat ja riskiryhmät ti 29.11. klo 14.30-18. Rokotuksessa voivat käydä myös ne, jotka ostavat influenssa- tai pneumokokkirokotteen apteekista itse.