Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Pirkkalan sosialidemokraattien ja sitoutumattomien ehdokaslistan pormestariehdokkaaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Janika Lanne (sit). Laskentaekonomi Lanne on taloushallinnon ammattilainen ja tulee politiikan ulkopuolelta. Hän on toiminut erilaisissa johtamis- ja asiantuntijatehtävissä liike-elämän palveluksessa, esimerkiksi Metso Minerals Oy:ssä ja Tampereen Työterveys ry:ssä.
– Kunnan aktiivisella elinkeinopolitiikalla luodaan edellytyksiä työllisyydelle ja hyville palveluille, työ on hyvinvoinnin edellytys, Lanne toteaa. Hän haluaa, että Pirkkalassa jokainen saa elää laadukasta arkea ja Pirkkalassa pitää olla hyvä olla.

Pirkkalan demareiden puheenjohtaja Kirsti Turkia toteaa, että pormestarina Janika Lanne jatkaisi Helena Rissasen (sd) ansiokasta työtä. Pormestari Helena Rissanen kertoi marraskuussa ettei ole käytettävissä ehdokkaana kevään kuntavaaleissa.