Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Keskiviikkona kunnantalolla järjestettävässä vaalipaneelissa koetetaan tivata puolueiden edustajilta, mikä erottaa juuri heidän puolueensa muista Pirkkalan kuntavaaleissa. Onko eroa aatteen palossa, kannatetuissa hankkeissa tai siinä, kenen kuntalaisten etuja ollaan innokkaimmin ajamassa?
Yleisökin pääsee osallistumaan debattiin kysymyksillään. Tentin päälle juodaan sovintokahvit. Kuntavaali-illan paneeleineen järjestävät Pirkan opisto ja Pirkkalainen-lehti.
Osallistujat ovat Marko Jarva (kok.), Janika Lanne (sd.), Arja Rinneaho (vihr.), Armi Kärki (ps.), Mikko Kuoppa (vas.), Heikki Riihimäki (kesk.) ja Riitta Kuismanen (kd.).
Päättäjiä tenttaavat Antti Jokinen Pirkkalainen-lehdestä ja Matti Korolainen Pirkan opistosta.
Tilaisuus alkaa Pirkan opiston oppilaiden musiikkiesityksellä ja pormestari Helena Rissasen katsauksella Pirkkalan tulevaisuuden haasteisiin.
Tämän jälkeen siirrytään paneeliin ja sen jälkeen on jätetty reilusti aikaa ehdokkaiden ja kuntalaisten vapaaseen kohtaamiseen kahvitarjoilun lomassa.

Pirkkalan vaalipaneeli ke 22.3. klo 18-20 kunnantalon valtuustosalissa, Suupantie 11. Musiikkiesitys, pormestarin katsaus, paneeli, kahvitarjoilu.