Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Pirkkalan kuntakeskuksen Valintatalo vaihtuu kesällä Osuuskaupan Sale-myymäläksi. Sale Suuppa aukeaa kesän alkupuolella. Virallisesta avajaispäivästä kerrotaan kevään aikana.

Kilpailuvirasto edellytti Keskon luopuvan osasta liikepaikkoja liian määräävän markkina-aseman välttämiseksi, kun Kesko oli ostanut osti Siwoja ja Valintataloja pyörittävän Suomen Lähikauppa Oy:n. Pirkkalan osalta viraston määräys oli, että Keskon oli luovuttava joko Valintatalosta tai Siwasta.
– Pirkkala on kasvava kunta ja haluamme olla osaltamme kehittämässä sen elinvoimaista keskustaa sekä palvelutarjontaa, kertoo Sale-ryhmäpäällikkö Mikko Korpela. Nykyisen Valintatalon henkilökunta siirtyy osuuskaupan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.
Sale Suupan myymälätilat tullaan uudistamaan kevään aikana kokonaan.

Pirkkalainen ei tavoittanut keskiviikkona Keskon Länsi-Suomen aluejohtajaa Jari Alasta kommentoimaan Keskolle jäävän Suupan Siwan kohtaloa. Aiemmin talvella hän kuitenkin kertoi Pirkkalaiselle, että Keskon suunnitelmissa on pitää Pirkkalan kuntakeskuksessa tulevaisuudessakin kahta päivittäistavarakauppaa.