Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalainen-lehti on saanut uudet nettisivut, jotka pitävät niin lukijat kuin lehden ilmoittajat tilanteen keskiössä. Sivujen teknisestä toteutuksesta vastaa Tampereen seudulla toimiva ohjelmointia ja web-palveluja tarjoava Rare Bit -yritys.

Uutta tarjontaa ovat mm. päivitetyt uutisotsikot etusivulle, lukijoita ja ilmoittajia palvelevat yhteydenottolomakkeet sekä etusivun Viikon kysymys.

Yhteydenottolomakkeilla voi jättää lehdelle kaikenlaisia aineistoja uutisista lukijoiden valokuviin, ilmoituksiin ja erilaisiin tiedusteluihin. Ottakaa yhteyttä!

- Päätuotteemme on painettuna joka keskiviikko ilmestyvä ja näköislehtenä luettavissa oleva Pirkkalainen-lehti, kertoo päätoimittaja Antti Jokinen. Näköislehden saat auki vasemmalla näkyvästä linkistä. Lehtiarkistosta puolestaan voit kätevästi tutustua Pirkkalaisen vanhoihin vuosikertoihin.

Pirkkalaisen kaikkiin uutisiin ja ilmoituksiin on rajaton ja ilmainen lukumahdollisuus joko netin näköislehden tai kotiin jaettavan lehden ansiosta. Ja maksuttomuus pysyy.

Nettiuudistuksen tavoite on helpottaa lehden lukemista entisestään ja pitää niin lukijat kuin lehden ilmoittajat tyytyväisinä. Vuoden 2012 lukijatutkimuksen mukaan Pirkkalaisen jokaisen numeron luki 95,5 prosenttia vastanneista. Joka toisen numeron luki 3,1 prosenttia, mikä tietää yhteensä kunnioitettavaa 98,6 prosentin kattavuutta.

- Pirkkalainen on kokonaispaketti, jossa kiinnostavat uutiset tuovat huomioarvoa niiden vieressä oleville ilmoituksille - ja päinvastoin. Tarjoamme aina uutiset samassa paketissa ilmoitusten kanssa, jotta ilmoittajamme saavat täyden tehon meillä ilmoittaessaan, Jokinen painottaa.

Pekka Salo Rare Bit Oy:stä kertoo, että Pirkkalaisen nettisivut ovat myös mobiilikäyttöön soveltuvat. Näköislehti aukeaa sillä ohjelmalla, mikä asiakkaan tietokoneessa tai kännykässä on määritetty avaamaan PDF-tiedostot.

Näköislehti ilmestyy nettiin keskiviikkoisin kello 10:een mennessä. Printti-Pirkkalainen jaetaan päivällä ja illalla - jakajan aikatauluista ja jakopiiristä riippuen.