Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Pirkkalan terveyskeskuksen puhelinyhteyksissä on ollut ongelmia viime torstaina tapahtuneen kunnan puhelinoperaattorivaihdon jälkeen. Niitä ilmaantui heti torstaina, ja ne ovat jatkuneet myös alkuviikosta.
– Päivystykseen on saanut välillä yhteyden puhelimitse, välillä ei, kertoo osastonhoitaja Liisa Hakala. – Myös puhelut omahoitajille ovat menneet välillä sekaisin.
Hakala kantaa erityisesti huolta yhteyden saamisesta päivystykseen kiireellisissä asioissa. – Jos yhteyttä puhelimella ei saa ja asia on kiireellinen, kannattaa yrittää hetken päästä uudelleen tai tulla tarvittaessa käymään terveyskeskuksen päivystyksessä tai päivystyksen ollessa suljettuna  ottaa yhteys tai mennä  Taysin Acutaan.
Terveyskeskuksen päivystys on avoinna arkisin kello 8-20. Muuna aikana päivystys on Tampereella Taysin Acutassa osoitteessa Teiskontie 35. Sairasauton voi soittaa numerosta 112.
Jos terveyskeskuksen ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin ei saa yhteyttä, Hakala neuvoo ei-kiireellisissä asioissa yrittämään uudelleen seuraavalla puhelinajalla. Ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin voi soittaa arkisin kello 9.15-10.15 ja kello 13-13.45.
Kunnan puhelin- ja vaihdepalvelut siirtyivät Soneralta tietoliikennekonserni DNA:n hoidettavaksi 4.5.