Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Poliisi on pidättänyt 20-vuotiaan pirkkalalaismiehen, jota epäillään törkeästä vahingonteosta ja kahden kuukulkijan luvattomasta käytöstä Linnakalliossa, Haikanvuori 10:ssa sijaitsevalla rakennustyömaalla keskiviikon 10.5. ja torstain 11.5. välisenä aikana.
Poliisin maanantaina julkaiseman tiedotteen mukaan toisella kuukulkijalla eli henkilönostimella oli ajettu luvatta ja törmätty rakenteilla olevan teollisuusrakennuksen rakenteisiin ja useampaan valotolppaan. Tämä kulkuneuvo löytyi torstaiaauna lähistöltä vaurioituneena.
Toisen kuukulkijan matka oli päättynyt ojaan pian käyttöönoton jälkeen.
Nyt pidätetyllä miehellä on entuudestaan kontollaan vastaavia tekoja.
Poliisin julkaisemassa kuvassa olleen ajoneuvon omistajaa ja hänen seurassaan ollutta miestä on myös kuultu osallisuudesta tapahtumiin. Kaikki osalliset ovat pirkkalalaisia.
Epäiltyjen jäljille päästiin runsaiden yleisövihjeiden ansiosta ja poliisi kiittääkin kaikkia vihjeiden antajia, joiden antamia tietoja analysoimalla tutkinta eteni joutuisasti.
Alustavien arvioiden perusteella aiheutetut vahingot nousevat 50.000- 70.00 euroon. Teon motiivina lienee pelkkä omaisuuden vahingoittaminen hetken päähänpistosta.
Poliisi jatkaa esitutkintaa, ja asia siirtynee kesän aikana syyteharkintaan.

Keskiviikon 17.5. printtilehtemme meni painoon ennen poliisin tekemää pidätystä, joten tieto tekijöiden kiinni saamisesta ei ehtinyt sen sivuille.