Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Jalankulkijanainen menehtyi yliajossa Rajasalmen sillan viereisellä paikallistiellä tiistaiaaamuna. Törmäys tapahtui Rajasalmen sillan jälkeen Rajasalmentien Nokialle vievällä kaistalla kello 8.40. Vuonna -75 syntynyt nainen kuljetti henkilöautoa kohti Nokiaa kun hän havaitsi, että tien oikealta puolelta, Rajasalmentien ja moottoritien väliseltä alueelta, vilahti jotakin autoa kohti. Kuljettaja ei ollut varma oliko kyseessä eläin vai ihminen. Hän pysähtyi jonkin matkan päähän ja tuolloin ilmeni, että autoon oli osunut naishenkilö.

Poliisin tutkimuksissa selvisi, että kysymyksessä on 60-luvulla syntynyt jämsäläinen nainen, joka on menehtynyt välittömästi osuttuaan auton sivuun puskurin kohdalle. Kuljettaja ei ole ehtinyt reagoimaan tilanteessa. Kuljettaja ei ollut päihtynyt eikä poliisi epäile tilanteessa käytetyn ylinopeutta. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Pirkkalaisen printtiversiossa keskiviikkona 2.8. turmasta on uutisoitu tiistain aamupäivän vielä puutteellisilla tiedoilla.