Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Linnakallion risunkeräyspaikalla riehui tulipalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Sammutustyöt jatkuivat pitkälle aamuun. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi samoin kuin kahta muutakin Pirkkalassa hiljan sattunutta tulipaloa.

Linnakallion risunkeräyspaikalla moottoritien vieressä riehui tulipalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Kello kahden jälkeen syttyneen palon aiheuttama savunmuodostus oli niin voimakasta, että savu levisi pitkälle Tampereelle asti, myöhemmin aamulla myös Nokian suuntaan.
Sammutustyöt jatkuivat vielä iltapäivälläkin, ja paloa oli sammuttamassa useita pelastuslaitoksen yksiköitä.
Poliisin käsityksen mukaan palo on tahallaan sytytetty samoin kuin viime viikolla Killossa Korkeamäki-nimisellä tiellä tapahtunut autotalli-pihavaraston tulipalo sekä elokuun lopulla Satamakadulla omakotitalon pihassa olleen puuvajan palo.
Tulipaloja tutkitaan vahingontekoina Nokian poliisissa, ja niistä on tehty rikosilmoitus.
Poliisi toivoo mahdollisia havaintoja tapahtumista puh. virka-aikana 0295 415051 tai s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.