Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Tarvitaanko ratikkaa Härmälän kautta Pirkkalan perukoille asti? Aiheesta pidetään kaikille avoin keskustelutilaisuus Studio Partolassa tiistaina 24.10. klo 17 alkaen.
Tilaisuudessa ovat mukana ainakin Pirkkalan pormestari Marko Jarva ja Tampereen varapormestari Aleksi Jäntti sekä useita viranhaltijoita kertomassa, missä kohtaa alueen joukkoliikenteen suunnittelussa nyt mennään.
Tilaisuuden koolle kutsujina on niin härmäläläisiä kuin pirkkalalaisia yhdistyksiä. Tarkoitus on keskustella ratikkahankkeen hyvistä sekä huonoista puolista erityisesti paikallisten näkökulmasta.
Sana on vapaa ja muustakin liikenteen järjestämiseen liittyvästä pääsee tilaisuudessa kertomaan asioista päättäville tahoille.
– Mitkä ovat suunnitellut reittivaihtoehdot Härmälässä, Härmälänrannassa, Ilmailunkadulla, Naistenmatkantiellä, tarvitseeko ratikka ulottaa Pirkkalassa Partolaan vai Lentoasemalle asti, pohjustaa puhetta tilaisuudessa ohjaava härmäläläinen Juhani Skogberg.
 
Ratikka Härmälässä ja Pirkkalassa. Keskustelutilaisuus
ti 24.10 klo 17. Studio Partola, Partolakeskus Naistenmatkantie 76. Kahvitarjoilu.