Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Pyryaamua! Liikenne matelee ja on osittain sekaisin eri puolella Tampereen seutua. Oheinen kuva on Pirkkalasta, missä linjan 1 bussi liukui poikittain Vähäjärven lenkillä Takamaantiellä kello yhdeksän jälkeen. Perässä tullut toinen bussi joutui peruuttelemaan kiertoreitille, jotta pääsi eteenpäin. Eli kärsivällisyyttä bussipysäkeille.

Liikenteessä tapahtui myös eilen keskiviikkona Pirkkalassa. Kello 17 jälkeen poliisipartio lähti hätäkeskuksen lähettämänä Anian Rantatielle Heikkiläntien risteyksen tuntumaan, jossa oli tapahtunut henkilöauton ulosajo. Autosta oli poistunut kaksi henkilöä jalkaisin Pirkkalan keskustan suuntaan. Ulosajo aiheutti haittaa myös muulle liikenteelle, koska sähköpylväs oli kaatunut tielle törmäyksen takia. Poliisipartio tapasi lähistöltä metsiköstä miehet, joiden epäillään olleen liikkeellä ajoneuvolla. Ulosajoa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä rattijuopumuksena. Kuljettajaksi epäilty 35-vuotias mies puhalsi alkometriin 0.81 mg/l:n tuloksen. Mies vietiin verikokeisiin ja tämän jälkeen poliisiasemalle.

Keskiviikkona illalla puolikahdeksan aikaan poliisipartio pysäytti Palmrothintiellä tarkastusta varten henkilöauton, jonka kuljettajaksi osoittautui ajo-oikeudeton 36-vuotias mies. Kuljettajalla on yli 20 kiinnijäämistä vuoden sisään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Tutkittavaksi tuli myös rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos. Alkometripuhallus osoitti nollaa, mutta alustava huumetesti positiivista mm. amfetamiinille. Miehellä oli kolme voimassaolevaa etsintäkuulutusta.