Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Galleria 2:ssa kiinnittyy ensimmäisenä huomio isokokoiseen, tuttuun maalaukseen. Albert Edelfeltin Leikkiviä poikia rannalla -teoshan se siinä, mutta alkuperäisen maalauksen sijasta nähtävillä on hienosti tehty jäljitelmä. Sen ovat maalanneet yhdessä Hyrsingin ja Kirkonkylän koulujen oppilaat Me yhdessä -näyttelyyn, jossa on esillä taidetta Pirkkalan kaikilta kouluilta.

Satavuotista itsenäisyyttään juhliva Suomi on innoittanut oppilaita ja opettajia katsomaan kotimaata monipuolisesti taiteen keinoin.  Teokset on koonnut näyttelyksi Suupanniityn yläkoulun kuvaamataidonopettaja Kaisa Lehto-oksa.

Näyttelyn viime perjantaina avannut kunnan opetuspäällikkö Mika Luukkanen toivoi, että näyttely innoittaa kouluja entistä enemmän yhteisiin taideprojekteihin.
– Kouluilla on jo paljon yhteistyötä liikunnan puitteissa, ja musiikkipuolella kouluilla on yhteinen Tenavatähti-tapahtuma.

Me yhdessä -näyttely Galleria 2:ssa pääkirjaston yhteydessä (Suupantori 2) 19.12. saakka. Avoinna kirjaston aukioloaikoina. Lue lisää printti-Pirkkalaisesta tai oheisesta näköislehdestä.