Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Viime vuonna ensimmäistä kertaa kuntakeskuksessa järjestetty Pirkkalan uudenvuoden ilotulitus Vähäjärven rannassa saa jatkoa. Täksi vuodeksi tilaisuuden alkua on aikaistettu kello 22:een, jotta perheet pienemmätkin pääsevät paikan päälle ihailemaan. Raketit lähtevät ilmaan kello 22.30.
Ilotulituksen järjestävät Pirkkala-seura ja Pirkkalainen-lehti hyvine yhteistyökumppaneineen. Tulituksen sponsoroi noin 20 pirkkalalaisen ja Pirkkala-henkisen yrityksen joukko.
Tilaisuus alkaa urheilukentän huoltorakennuksen ja kentän välisellä alueella kello 22, jolloin makkaragrilli on kuumana mehutarjoilun ohessa. Makkaraa on tarjolla niin kauan kuin riittää.

Ennen ilotulituksen alkamista kuullaan tervehdykset vuoden vaihteeksi ja Pirkkalan puhallinorkesterin soitantaa. Vähäjärven ulkoiluväylä suljetaan tulituksen ajaksi järven ja kentän väliseltä pätkältä.

Uudenvuoden ilotulitus Pirkkalassa su 31.12. klo 22. Keskusurheilukentän vieressä, Koulutie 9.  Klo 22 kuumaa mehua ja makkaratarjoilu,  klo 22.15 Pirkkala-seuran ja seurakunnan uudenvuoden toivotukset, Pirkkalan puhallinorkesteri, klo 22.30 ilotulitus. Järj. Pirkkala-Seura ry / Pirkkalainen-lehti. Tervetuloa!