Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

PIRKKALALAINEN ensihoitolääkäri Piritta Setälä nähdään ensi lauantaina Elossa 24h -sarjan jaksossa, joka kertoo lääkärihelikopterin arjesta.

YLE taltioi viime syyskuussa 24 tunnin ajan sairaaloiden ja terveyskeskuksien arkea Suomen eri kaupungeissa. Elossa 24h -sarjan ensimmäiset jaksot ovat jo tulleet ulos Ylen TV1:llä.
Ensi lauantaina, 13.1. nähtävässä jaksossa seurataan muun muassa Pirkkalasta operoivan lääkärihelikopterin toimintaa. Yksi helikopterin kolmehenkisen ensihoitotiimin jäsenistä on pirkkalalainen lääkäri Pirittä Setälä.
Lääkärihelikopterin vuorokaudesta kertovaa jaksoa Setälä ei ole itsekään vielä nähnyt.
– Ilman muuta se täytyy katsoa lauantaina. Minullekin on yllätys, mitä tarinoita tuon vuorokauden ajalta ohjelmaan on otettu mukaan. Tarinat on valittu tuotantoyhtiössä.

Elossa 24 h, tositarinoita suomalaisesta sairaalamaailmasta, Yle TV1 ja YleAreena 7.-13.1. klo 20. Jaksossa 7 la 13.1. mukana pirkkalalainen ensihoitolääkäri Piritta Setälä.

Lue aiheesta lisää lehdestämme.