Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Jatkuvaa kasvua-näytelmä Tampereen Teatterin Frenckell-näyttämöllä on Pirkkalaisen toimittajan arvion mukaan (Pirkkalainen 19.2.) neljä tähteä ansaitseva esitys. Rooleissa nähdään Tom Lindholm, Tuija Ernamo, Esa Latva-Äijö, Ville Majamaa ja Mari Turunen.

Insinööri Antero Ala-Pylpyrä työskentelee lastauslaitefirmassa ja asuu Tampereen Annalassa haaveillen Jukka-talosta ja Weberin grillistä neljällä polttimella. Vaimo Johanna häipyy joogaopettajan kanssa ja kilometritehdas kutsuu Antskua. Selkeä itsetutkiskelun paikka ihmisen elämässä. 

Matkalla kohti parempaa tulevat tutuksi Ensimetrin yritysvalmentajat, pankinjohtaja Aimo Näätä ja muut hörhöt. Hauskaa ja ajankohtaista teatteria rahan ja kovan työelämän sävyttämästä ajasta. Kestävyysvajeet ja start up -hokemat alkavat todellakin pursuilla korvista. Elämmekö pelastaaksemme Suomen talouden?  Tom Lindholm on luotu päähänpotkitun insinöörin rooliinsa.

Lue lisää näköislehdestämme.