Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Reipin tilalla Museotie 6:ssa vietetään ainutlaatuista laskiaisriehaa ensi sunnuntaina 2.3. kello 12-16. Riehan kestoa on pidennetty tunnilla loppupäästä sitten printti-Pirkkalaisen ilmestymisen, joten hiukan myöhäisemmätkin ehtivät vielä mukaan.

Lähes täysin lumetonta helmikuun loppua ei ole Suomessa ollut miesmuistiin, joskopa satoihin vuosiin? Outo sää käännetään Reipissä vahvuudeksi ja sitä sietää mennä kummastelemaan koko perheen voimin. Riehan kohokohtia on tilan uusien karitsoiden nimenantojuhla kello 14. Yleisö voi esittää nimiehdotuksia paikan päällä riehassa viimeistään puoli tuntia ennen juhlaa.
Laskiaisen viettäjät pääsevät tilalla myös hevosajelulle, ratsastamaan ponilla ja katsomaan työhevostoimintaa. Maatiaispihalla on muitakin eläimiä kuin karitsoita nähtävillä ja kotiseudun maatalousesineistöä sisältävä museokin on avoinna koko tapahtuman ajan.
Vatsantäytteeksi on tarjolla laskiaispullia, karjalanpiirakoita ja grillimakkaraa.

Riehapaikalle on vapaa pääsy ja järjestäjinä ovat Reipin tila ja Pirkkalan kunnan kulttuuritoimi.