Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Loukonlahden venesatamassa ollaan nyt niin kipparia! Sataman käyttäjille on perustettu oma yhdistys.

Loukonlahteen perustettiin toukokuun lopulla oma satamayhdistys. Yhdistyksen puheenjohtajan Aki Pitkäjärven mukaan sataman turvallisuus on yksi osasyy yhdistyksen perustamiselle.
– Tarkoituksena on toimia Loukonlahden satamasta venepaikan vuokranneiden yhteistyöelimenä ja huolehtia tietenkin sataman turvallisuudesta, Pitkäjärvi sanoo.
Yhdistys pyrkii yhteistyöhön Pirkkalan kunnan toimielinten kanssa siten, että edellytykset sataman turvallisuuden kehittämiseen täyttyvät. – Yhteistyötä kunnan kanssa lisätään tuntuvasti. Kunnan on tulevaisuudessa tarkoitus järjestää satamalle kalusto videovalvontaa varten, Pitkäjärvi kertoo.
– Vartiointi ei ole kenellekään suuri rasite. Myös yhdistyksen jäseneksi liittyessä kymmenen euron jäsenmaksu on pieni summa, joka menee konkreettiseen käyttöön, yhdistyksen jäsen Merita Hedin kertoo.
Juhannus on kesän kohokohta. Monet lähtevät veneilemään ja juhlistavat kesää Pyhäjärven eri saarissa. Aki Pitkäjärven mielestä Pyhäjärven saaret ovat parhaimpia paikkoja nauttia kesäpäivistä. – Itsekin olen lähdössä viettämään juhannusta Viikinsaareen.

Lue lisää keskiviikon printti-Pirkkalaisesta tai näköislehdestä.