Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkain A-tytöt juhlivat voittoa Prahan kansainvälisessä salibandyturnauksessa.

Pirkkalan Pirkkain A-tytöt voittivat Prahassa 11.-14.7. pidetyn junioreiden Prague Games 2018 -salibandyturnauksen. Turnaukseen osallistui yli 400 joukkuetta 12 eri maasta.

G18-sarjassa Pirkat hävisi ensimmäinen lohkopelinsä, mutta sen jälkeen kuviot saatiin kohdilleen, ja lopuista peleistä tuli pelkkiä voittoja. Pudotuspeleissä kaatuivat muun muassa ruotsalaiset Hovslätts IK ja Sirius IBK.

Loppuottelussa lauantaina 14.7. Pirkkain monivuotinen C- ja BSM-sarjojen loppuotteluvastus FBC Loisto Turusta joutui taipumaan maalein 2-1. Loppuottelu oli erittäin tiukka ja se kääntyi lopulta Pirkoille Pinja Myllymäen 1. erän lopun rankkariosumalla.

Suvi Hämäläinen voitti koko turnauksen pistepörssin tehoin 13+7 kahdeksassa pelissä.

– Tytöt pelasivat taas loistavasti pienellä rosterilla viiden päivän aikana kahdeksan turnauspeliä ja yhden harjoitusottelun, iloitsee valmentaja Jukka Myllymäki.

– Meillä oli mukana 12 kenttäpelaajaa, joista kaksi lähti lähti jo lauantai-aamuna paluulennolle. Siksi finaali pelattiin kymmellä kenttäpelaajalla. Peli parani koko ajan turnauksen edetessä, ja matkalla kaatui monta kovaa joukkuetta. Tämän tasoisen turnauksen voittaminen oli erittäin kova suoritus tytöiltä.