Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan hölkkä starttaa tänään vapaa-aikakeskuksella. Viime vuonna tapahtumassa oli noin 250 osallistujaa.

Vähäjärven ymmpäristössä on tänään säpinää, kun kaikenikäiset juoksijat, kävelijät ja hölkkääjät kiertävät lähimaastoa eri pituisilla reiteillä. Heidät saa liikkeelle Pirkkalan hölkkä -tapahtuma, joka järjestetään nykymuodossaan nyt jo 11. kerran.

Vaikka virallinen ilmoittautumisaika on päättynyt, vielä pääsee mukaan ilmoittautumalla paikan päällä kello 18.45 mennessä.

Vapaa-aikakeskuksen ympäristössä järjestettävä tapahtuma käynnistyy kello 18.30, jolloin starttaavat lasten sarjat (T/P12, T/P14). Aikuisten sarjojen juoksijat lähtevät matkaan kello 19.  Sarjat ja matkat ovat 10,6 km: M, M40 ja M/N kuntosarja; 5,5 km: N, N40, M/N50, M60, T/P18, M/N kuntosarja; 2,2 km: T/P12, T/P14.

Lapsille ei ole osanottomaksua, jälki-ilmoittautuneille aikuisille osallistumismaksu on 16 euroa.

Pirkkalan hölkän virallinen paikoitusalue on tänä vuonna Pirkkalan jäähallilla, jonne löytää seuraamalla opastuskylttejä Pirkkalan keskustasta. Vapaa-aikakeskuksen vieressä oleva parkkipaikka on todennäköisesti täynnä, koska samaan aikaan vapaa-aikakeskuksella on iso tapahtuma. Jäähallilta on noin 400 metrin viitoitettu kävelymatka Pirkkalan hölkän tapahtumapaikalle.

Tänään keskiviikkona on odotettavissa edelleenkin hyvin lämmin päivä, joten kannattaa juoda hyvin sekä ennen että jälkeen oman juoksun.

 

Pirkkalan hölkkä ke 1.8. Pirkkalan vapaa-aikakeskuksella (Koulutie 9). Lähdöt klo 18.30 (T/P12, T/P14), klo 19 (muut sarjat). Ilmoittautua voi vielä mukaan paikan päällä kello 18.45 mennessä. Lisätiedot: pirkkalanholkka.blogspot.fi.