Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PARTOLAN liikekeskuksen pihaan kaavoitetaan paikkaa tällaiselle hotellille.

Pirkkalan yhdyskuntalautakunta käsittelee keskiviikkona kaavaluonnosta, joka mahdollistaa 16-kerroksisen hotellin rakentamisen ja likekeskus Veskan mittavan laajennuksen Partolassa, lähellä Tampereen messu- ja urheilukeskusta.
Kaavaluonnoksessa on osoitettu 16-kerroksiselle hotellille oma tontti. Viereen on tulossa paikka neljä-viisikerroksiselle autohallille.
Kauppakeskuksen laajennukseksi on lisäksi suunniteltu alkuvaiheessa noin 4600 kerrosneliötä, jolloin Veskan kokonaiskerrosala olisi yhteensä noin 30 000 neliötä.
– Viime vuosina on ollut nähtävissä positiivista kehitystä kauppakeskus Veskassa. Se voisi edelleen saada myönteistä virettä hotelli-kauppakeskuskokonaisuudesta ja hyödyttää myös koko Pirkkalan kuntaa, kaava-arkkitehti Mika Raatikainen toteaa.
Keskiviikkona kokoontuvalle lautakunnalle esitetään, että se asettaisi kaavaluonnoksen nähtäville mielipiteitä varten.

Lue lisää Veska-hotellista ja monia muita yritysuutisia lehdestämme ke 26.9. Yrittämisen teemanumero jaetaan Pirkkala-Härmälä-Hatanpään lisäksi myös Nokialle, Vuorekseen, Peltolammille ja Multisiltaan.