Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

ANNE Hietala myi juuri  yläkerroksen asunnon hänen takanaan näkyvästä, Pirkkalan Vähäjärven rantamaisemissa sijaitsevasta kerrostalosta.  – Tällaiset uudemmat asuntokohteet menevät nyt  hyvin kaupaksi, hän tietää.

Pirkkalassa asunnonostajia kiinnostavat tällä hetkellä erityisesti uudemmat kohteet, on kyse sitten kerros-, rivi- tai omakotitaloista.
– 2000-luvulla rakennetut asunnot menevät nopeasti kaupaksi, tietää pirkkalalainen kiinteistönvälittäjä Anne Hietala Veranta kiinteistönvälityksestä.
– Sen sijaan vanhemmissa kohteissa, esimerkiksi 70-80-luvulla rakennetuissa omakotitaloissa myyntiajat ovat selkeästi pidempiä.
Samaa sanovat myös hänen kolleegansa Pirkkalasta, kiinteistönvälittäjät Tanja Komulainen Ovi kotiin Kiinteistövälityksestä ja Kari Leuku Kiinteistötoimisto Leukusta.
– On ollut mielenkiintoista havaita, että vaikka vanhemmissa kohteissa, kuten 70-80-luvun taloyhtiöissä ja niissä olevissa huoneistoissa olisi tehtynä perusteelliset remontit ja hinnatkin ovat melkoisesti uudempia halvemmat, niin silti uudemmat ja kalliimmat viedään käsistä, Komulainen sanoo.
Kari Leukun mukaan kohteet voidaan entistä useammin jakaa jyviin ja akanoihin.
– Jyviä ovat tällä hetkellä juuri nämä uudemmat 2000-luvun kohteet.
Vanhempien kohteiden omistajien kannattaa kiinteistövälittäjien mukaan ehdottomasti pitää säännöllisesti hyvää huolta kiinteistöistään ja asunnoistaan.
– Sen paremmin ne menevät kaupaksi, mitä perusteellisemmin ne on remontoitu ja päivitetty tämän päivän vaatimusten ja makutottumusten mukaisesti, Hietala sanoo.
Kari Leuku korostaa, että suurin osa myyntiin tulevista kiinteistöistä on hyväkuntoisia.

Lue lisää näköislehdestämme tai printti-Pirkkalaisen Asuntouutiset-sivuilta.