Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

OSUUSPANKIN konttori on ollut näkyvä osa Pirkkalan kuntakeskuksen palveluita. Se sulkeutuu tammikuun lopussa.

OP Tampereen toimipiste Pirkkalassa sulkee ovensa tammikuun 30. päivä. OP Tampere tiedotti asiasta torstaiaamuna. Sulkemista perustellaan sillä, että pankkiasioita hoidetaan yhä enemmän verkossa ja mobiilisti toimipisteissä asioimisen sijaan. Tämän johdosta Tampereen Seudun Osuuspankki keskittää palveluja isompiin toimipisteisiin ja laajentaa osin palveluaikoja.
Hämeenkyrön toimipisteessä voi helmikuun 2019 alusta lähtien asioida kassapalveluissa nykyisen yhden päivän sijaan kahtena päivänä viikossa. OP Tampereen Nokian, Ylöjärven ja Lempäälän toimipisteet tarjoavat helmikuusta alkaen kassapalveluita kahtena päivänä viikossa.
– Asiakkaiden toiveesta tarjoamme palvelua joustavin aikatauluin aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Tapaamisen asiantuntijamme kanssa voi varata myös lauantaille, jolloin palvelemme Hämeenkadun toimipisteessä ja verkkoneuvotteluissa, kertoo OP Tampereen toimitusjohtaja Mikko Rosenlund.

– Näin pystymme myös varmistamaan riittävän osaamisen ja pankkiturvallisuuden kaikissa toimipisteissämme, minkä vuoksi palvelujen keskittäminen isompiin yksiköihin on järkevää. On kuitenkin hyvä muistaa, että OP tarjoaa edelleen kilpailijoihin nähden moninkertaisesti kassapalveluita, kertoo Rosenlund.


Muutokset eivät aiheuta henkilöstövähennyksiä. OP Tampere pahoittelee tiedotteessaan muutoksista asiakkailleen mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 OP Tampereen ja Tampereen Seudun Osuuspankin syntyjuuret ovat Pirkkalaan 1925 perustetussa Etelä-Pirkkalan Osuuskassassa. Etelä-Pirkkalan pienviljelijäyhdistys järjesti perustavana kokouksen Karsitun tilalla, joka oli nykyisen uuden lentoterminaalin paikalla. Alkuvaiheessa kassan ensimmäinen konttori oli Hyrsingin kansakoulunopettaja K.A. Koskisen asunto Hyrsingin koululla. Rahat olivat Koskisen isossa lompakossa, joka sittemmin tallennettiin TSOP:n muistoesineeksi. Ensimmäisen lainansa Etelä-Pirkkalan Osuuskassa myönsi Kalle Toivalle hevosen ostoon (1000 mk).