Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalainen-lehti hakee ilmoitusmyyjää paikallisen lehtityön pariin!

Toivomme, että otat ilmoituskonttorimme haltuusi nykyisen myyjän eläköityessä. Arvostamme vahvaa myyntihenkeä ja -taitoa ja osaamista mediamaailmasta. Toivomme, että voisit aloittaa työt meillä helmi-maaliskuussa 2019.

Tarjoamme vakinaisen, kuukausipalkkaan perustuvan työpaikan perinteisessä paikallismediassa Pirkkalan keskustassa.

Pirkkalainen on vuodesta 1961 lähtien ilmestynyt, kerran viikossa julkaistava joka kotiin jaettava lehti. Lehti jaetaan Pirkkalan lisäksi Tampereen puolelle Härmälään, Hatanpäälle ja niiden välisille alueille. Jakelulevikkimme on noin 15.000.

Ilmoitusmyyjän tehtäviin kuuluu pitää yhteyttä ilmoitusasiakkaisiimme, joita ovat niin suuret kuin pienet yritykset alueellamme. Myös konttorin  laskutus- ym. rutiineja kuuluu tehtäviisi. Eduksi katsomme Pirkkalan / Tampereen alueen tuntemisen. Hienoa olisi, jos sinulla on kokemusta lehtityöstä. Pirkkalaisen ilmoituskonttorissa työskentelee kaksi henkilöä. Nykyinen myyjämme Helga Soukola perehdyttää sinut Pirkkalaisen käytäntöihin ja työhön vuoden 2019 aikana.

Hakemukset ja tiedustelut palkkatoivomuksineen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Suupantie 2 A 10, 33960 Pirkkalainen. Lisätiedot: Päätoimittaja Antti Jokinen, p. 040-5292892