Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

GLADIAATTORIT ovat olleet kaksi viime viikkoa yhdessä lähes kellon ympäri. – Meillä on hyvä, samanhenkinen porukka,  olemme hyviä kavereita, Minna (vas), Milena, Piia, Janica, Jari ja Vertti sanovat. Keväällä ruudusta selviää, kuinka hurjassa kisailussa käy.

Loukonlahdessa asuva Milena Abbas Mamode käy säännöllisesti treenaamassa kauppakeskus Veskassa sijaitsevalla Hyve-kuntosalilla.
Silminnähden hyväkuntoisella Milenalla oli viime lauantaina salilla yhtä kovakuntoisen näköistä treeniseuraa.
Milena, Minna Pajulahti, Piia Pajunen, Janica Timonen, Pirkkalassa myös asuva  Vertti Harjuniemi sekä Jari ”Bullin” veli Juha  Mentula  ovat kaikki mukana tämän kevään aikana  nähtävässä MTV3:n Gladiaattoreissa. Heidän lisäkseen ohjelmassa nähdään seitsemän muuta gladiaattoria.
Ohjelman kuvaukset alkoivat viime viikon maanantaina Tampereen Tohlopissa. Viimeinen kuvauspäivä on tänään keskiviikkona 20.2.
Milena, gladiaattorinimeltään Skorpioni, osallistuu gladiaattoreihin toista kertaa.  Myös Suomen lihaksikkaimmaksi naiseksi tituleerattu Minna ”Barbi” Pajulahti ja Janica ”Seireeni” Timonen olivat mukana jo edellisen tuotantokauden Gladiaattoreissa, joka esitettiin Nelosella vuonna 2017.
Timonen oli edelliskautena mukana kilpailijana ja voitti naisten kisan.
Tuttuja tuon kauden gladiaattoreista ovat niinikään Vertti ”Titaani” Harjuniemi ja Jari ”Viikinki” Mentula.
– Ensimmäinen kokemus oli niin hauska ja kiva ja porukka hyvä, että ilman muuta lähdin mukaan nytkin, kun pyydettiin, Milena sanoo.
– Aina pitää lähteä, kun pyydetään, toteaa Vertti Harjuniemi ja kertoo ohjelman olevan hänelle tärkeä jo ammatilliselta kannalta.
Personal trainerinä työskentelevä Harjuniemi on vastikään avannut Vantaalla oman kuntosalin ja myöntää, että ohjelman kautta saa hyvin näkyvyyttä.
Se ei ole kuitenkaan hänelle ainoa syy olla mukana gladiaattoreissa. Ohjelma tuo esille hänelle tärkeää fyysistä kulttuuria.

Lue lisää oheisesta näköislehdestä tai printti-Pirkkalaisesta ke 20.2.