Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VUODEN 2015 eduskuntavaaleissa äänestettiin Pirkkalassa Kirkonkylän koululla näin iloisissa tunnelmissa. Pian uurnilla ollaan uudelleen.

Sote-uudistuksesta käydään jo kiivasta keskustelua ja vaalikuume alkaa olla nousussa huhtikuun eduskuntavaalien osalta. Ennakkoäänestys alkaa 3. huhtikuuta ja vaalipäivä on sunnuntai 14.4 .

Vaaleihin on tähän mennessä varmistunut jo yhdeksän ehdokasta Pirkkalasta. He ovat Riitta Kuismanen (kd), Raili Naskali (tähtiliike.), Kati Näsi (Liike Nyt), Annika Pajuluoma (Feministipuolue), Ari Rautakorpi (kok), Arja Rinneaho (vihr), Jaana Ristimäki-Anttila (ps), Taru Tolvanen (sd) ja Harri Vuorenpää (ps). Ensi viikon lehdessä kyselemme heiltä tämän hetken tuntoja ja teemoja, joilla vaaleja kohti mennään.

Vaalitunnelmat alkavat tiivistyä viimeistään torstaina 21. maaliskuuta, kun Pirkan opisto ja Pirkkalainen-lehti järjestävät yhdessä vaalipaneelin lukiorakennus Silmussa.

Eduskuntavaaliehdokas!
Pirkkalainen vie vaaliviestisi äänestäjille. Extrajakelut 19 000 talouteen ke 20.3. ja ke 10.4.

Ota yhteyttä ilmoitusmyyntiimme, suunnitellaan sinulle/ ryhmällesi ilmoituskampanja Pirkkalan alueen
ykköslehteen!
ilmoitukset(ät)pirkkalainen.com, 050 592 2055 tai 03 3143 1914.