Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VALMIINA kauteen. Toni Uusitalo (kesk.) perusti Pirkkalaan jenkkifutisjoukkue Spartansin viime joulukuussa. Kokeneet pelaajat  Ali Ersan (oik.) ja Joni Riihelä kehuvat Pirkkalan keskuskenttää mahtavaksi treenipaikaksi.

Pirkkala on saanut oman jenkkifutisjoukkueen. Pirkkala Spartans perustettiin viime joulukuussa.
– Minun piti päästä jo ”eläkkeelle”, mutta pelaajat ottivat yhteyttä ja pyysivät perustamaan seuran, kertoo joukkueen pirkkalalainen valmentaja Toni Uusitalo. Viime kesänä Uusitalo valmensi amerikkalaisen jalkapallon korkeimmalla sarjatasolla, Vaahteraliigassa, pelaavaa Tampere Saintsia. Spartansin ohella hän valmentaa edelleen myös nuorten maajoukkuetta.
Tänä kesänä 3. divisioonassa pelaavassa Spartansissa on hieman yli 40 pelaajaa, joista kymmenkunta on Pirkkalasta. Muut tulevat lähinnä naapurikunnista.
Spartans treenaa Pirkkalan keskuskentällä. – Olemme todella iloisia siitä, kuinka hyvin meidät on otettu vastaan Pirkkalan kunnassa, Uusitalo sanoo.
– Toivotaan, että saamme kentän joskus myös kotikentäksi ja pääsemme pelaamaankin täällä. Tänä kesänä se ei välttämättä onnistu.
Spartansin kausi käynnistyy lauantaina 27.4. Helsingissä.
– Tiedossa on kaikkiaan kolme turnausta sekä toivottavasti loppuottelu.
Uusitalon mukaan Spartansin tavoitteena on edetä askel askeleelta kohti Vaahteraliigaa.

Lue lisää keskiviikon 24.4. printti- tai näköislehdestä.