Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VÄHÄJÄRVEN radalla aiotaan harrastaa kuvan mukaista hiihtelyä vesilaudan päällä. Järven yli aiotaan vetää kymmenen metrin korkeudessa kulkeva kaapeli liikuntatalolta lähelle Kurikan uimarantaa.

Kuntakeskukseen Vähäjärvelle suunnitellun kaapelihiihtoradan tiedotustilaisuus keräsi peräti 30-40 kiinnostunutta asukasta Silmu-lukioon viime viikon tiistaina.
Hankkeen yrittäjät esittelivät aikeitaan asukkaille. Paikalla oli myös asiasta vastaavia kunnan virkamiehiä ja pormestari Marko Jarva.
Järven yli suunnitellaan vedettävän kaapeli, jolla vesilautailijoita kiidätettäisiin sähkövoimalla yli järven.
– Lähitalojen asukkaista moni vastusti, mutta paikalla oli myös hanketta kannattaneita lapsiperheiden ja yrittäjien edustajia, kertoo Pirkkalan elinkeino- ja hankejohtaja Ahti Laakso.
Ympäristöpäällikkö Vesa Vannisen mukaan vastustamisen syiksi tilaisuudessa nousivat mm. huolet vesilinnuista, laitteen äänestä ja veden laadun huononemisesta pohjan pöllyttämisen myötä.
Kunnanhallitus myönsi keväällä yrittäjille luvan rata-alueen vuokraukseen kahdeksi vuodeksi. Vuokra-aika radalle alkaa 1. kesäkuuta. Lisäksi tarvitaan toimenpidelupa. Siitä päättää kunnan tarkastusinsinööri. 

Lue lisää ke 24.4. printti-Pirkkalaisesta tai verkon näköislehdestämme.