Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Ympäristöyhdistys Pyyn talkooretkellä Kurikkalallion maastoissa nähtiin punarinta. Mitähän Pappilan suunnalla bongataan? Kuva: Tuomo Hoikkala

Pirkkalan Vanhan kirkon ja Pappilanniemen maisemissa pääsee lauantaina opastetulle linturetkelle. Kävelyretken oppaana toimii luontoasiantuntija, biologi Pekka Rintamäki. Kaikille avoin ja maksuton retki kestää kahdesta kolmeen tuntia. Liikkeelle lähdetään Vanhan kirkon parkkipaikalta kello 10.  Kunnan järjestämä ympäristöviikkoon liittyvä retki on kaikille avoin ja maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Varaudu kosteaan maastoon eli saappaat jalkaan. Ota mukaan myös kiikarit ja lintukirja, jos sinulla sellaiset on. Omia eväitä voit nauttia vaikka Pappilan laavulla.

Opastettu linturetki kävellen Pappilanniemen maisemissa la 11.5. klo 10-13. Vapaa pääsy. Lähtö Vanhan kirkon parkkipaikalta (Anian rantatie 226).