Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Eeva Muotio (vas.) kertoi terveyskeskuksen sähköisistä palveluista ja työstään viime viikolla Mielikki-tapaamisessa, jota vetävät terveyskeskuksesta Tarja Ruokonen ja Mielen ry:stä Päivi Vähäsalo.

Pirkkalan terveyskeskus on lisännyt sähköisiä palveluitaan. Kunnan nettisivuilta löytyy sähköinen yhteydenottopyynto ja myös chattipalvelu.

– Sähköisen yhteydenottopyynnön kautta voidaan tehdä hoidontarpeen arviointeja, ajanvarauksia ja muun muassa kysellä tutkimustuloksia, kertoo sähköisen hoidontarpeen arvioinnista vastaava sairaanhoitaja Eeva Muotio, joka aloitti viime vuoden lopussa työn terveyskeskuksen asiakasvastaavana.

– Asiakas saa vastauksen viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Muotio muistuttaa myös terveyspalvelujen sivujen kautta löytyvästä chattipalvelusta. – Sieltä saa nopeasti kello 9 ja 15 välillä vastauksia ja tietoa terveyskeskuksen palveluista sekä  yleisluontoista neuvontaa terveyteen liittyviin asioihin. Henkilötietojen jakaminen tai ajanvaraus eivät onnistu chatin kautta tietoturvasyistä.

Lue lisää printti-Pirkkalaisesta tai näköislehdestä 18.9.2019