Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

RUSKA 19- ilmaoperaatioharjoitus aiheuttaa muutoksia Pirkkalan ja Lempäälän väliselle liikenteelle 5.-8.10.

Pirkkalasta Lempäälään johtava Varuskunnantie suljetaan lauantaina neljäksi päiväksi. Syynä liikenteen katkaisuun on tiistaina käynnistynyt Ruska 19 -ilmasotaharjoitus, joka aiheuttaa liikennejärjestelyjä Satakunnan  lennoston tukikohdan läheisyydessä. Ruska 19 -harjoitus tuo sotakoneet taivaalle ja lennostoon 1000 reserviläistä.
Tie suljetaan lauantaina 5.10. kello 12 kokonaan Varikontien ja varuskunnan ampumaratojen risteyksen väliltä ja avataan tiistaina 8.10. kello 20 mennessä.
Varuskunnantien sulkemisen ajan liikenne ohjataan opastein kiertotielle Sorkkalantien, Anian rantatien ja Vanhan Rantatien lautta.
Kiertoreitti tuo matkaan lisäpituutta noin 15 kilometriä ja hidastaa muun muassa koulukuljetuksia.
Pirkanmaan ELY-keskuksesta muistutetaan, että poliisi varautuu valvomaan nopeusrajoitusten noudattamista kiertoreiteillä.
Pirkkalan puolella Sorkkalassa ja Vinnentiellä ajo kiinteistöille on sallittu tiesulun aikana.

Satakunnan lennostossa harjoitusjoukkojen kokonaisvahvuus on 1500 henkilöä, joista reserviläisiä on noin tuhat. Reserviläisten lisäksi joukkoihin kuuluu lennoston henkilökuntaa ja varusmiehiä.
– Suuresta harjoitusjoukkomäärästä johtuen myös sotilasajoneuvojen liikenne on lentoaseman lähialueilla normaalia merkittävästi vilkkaampaa, kertoo everstiluutnantti, esikuntapäällikkö Mika Hakanen Satakunnan lennostosta.

Lue lisää printti- tai näköislehdestämme ke 2.10.