Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan kuntakeskuksen K-Pirkanpojasta tulee supermarket keväällä.

K-Market Pirkanpojassa Pirkkalassa ovat alkamassa muutostyöt paremmaksi ruokakaupaksi, kun se saa lisää tilaa ja kasvaa K-Supermarket-kokoluokkaan.

– Saamme lisätilaa lopettaneen Nordean konttorin tiloista. Suunnitelmat nykyisen kiinteistön kehittämiseksi ovat valmistuneet ja pääsemme nyt toden teolla rakentamaan tavallista parempaa ruokakauppaa, kertoo kauppias Petri Itälinna.

Koko remontti ja laajennus on valmis maaliskuussa.

– Aluksi remontti näkyy asiakkaille pääsisäänkäynnin muutostöinä, jolloin pankin pääovi toimii kaupan sisäänkäyntinä viikon ajan. Muuten remontti myymälässä näkyy vasta ensi vuoden puolella, jatkaa Itälinna.

Uutena elementtinä kauppaan tulee Herkkutori-palvelulinjasto, joka lisää tuorekalavalikoimaa sekä tarjolle tulee lisää lounasruokaa - myös lämpimänä. – Nämä ja muita asiakkaiden toiveita on toteutuslistalla, Itälinna kertoo.

Lisää tilaa saadaan melkein puolet lisää eli noin 400 m2. Valikoimat kasvavat usealla tuhannella tuotteella.