Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Suupantorin joulun avauksessa seurattiin lauantaina innolla Taikapukin show´ta.

Joulu avataan tänä viikonloppuna Pirkkalassa sekä lauantaina että sunnuntaina ohjelmalla ryyditettynä.
Suupantorilla on lauantaina vietetty upeassa talvisäässä joulun avausta kello 15-17 Taikapukin show´n lisäksi muun muassa Sotilaskodin puuroa syöden, kuunnellen kuorolaulua ja vaahtokarkkeja paistaen. Pimeän saapuessa on luvassa vielä upea tulishow.
Sunnuntaina tapahtumia on Pirkkalan kirkolla ja vapaa-aikakeskuksessa. Kirkolla on joulubasaari jouluisin ruuin ja käsitöin. Vapaa-aikakeskuksella kymmenet näytteilleasettajat tarjoavat perinteisillä joulumarkkinoilla tuotteitaan.
Markkinoillakin on paikalla joulupukki ja paljon oheisohjelmaa, kuten seurakunnan joulukuoro, lasten puuhapiste askarteluin ja piparinkoristeluin, Sirkusduo Passiili ja mahdollisuus kirjoittaa kirje joulupukille.

Pirkkalan joulunavaus la 30.11. Suupantorilla ja su 1.12. klo 12-16 vapaa-aikakeskuksessa (Urheilutie 10) ja 10-17 Pirkkalan kirkolla (Arokuja 8).
Katso tarkka ohjelma ja aikataulu näköislehden tai printti-Pirkkalaisen 27.11. sivulta 3.