Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VAAHTOKARKKI maistuu parhaalta, kun sen saa paistaa itse pilkotuista puista tehdyllä ja sytytetyllä nuotiolla. Paistopuuhissa Milla Salo (vas.), Nea Läntinen ja Inka Rintamäki. Kuva: Minna Veiranto

Partiolippukunta Pirkkalan Pirkot vietti viime viikonloppuna 65-vuotisjuhlaleiriään Parkanossa. Mukana oli lähes sata leiriläistä, joista nuorimmat olivat kuusivuotiaita perhepartiolaisia. Monipuolinen ohjelma sai kiitosta leiriläisiltä, eikä kostea kelikään haitannut.

Partiolla ja partiotaidoille on kova kysyntä. Pirkkojenkin jäsenmäärä on tuplaantunut viidessä vuodessa. – Tällä hetkellä jäseniä on noin 200. Määrä on tosi hyvä Pirkkalan kokoisessa kunnassa, kertoo Pirkkojen lippukunnanjohtaja Dora Autio.
Lapsia ja nuoria partioon tulee Aution mukaan ovista ja ikkunoista, mutta myös aikuiset ovat tervetulleita partiotoiminnan pariin.

PIrkot ja sen veljeslippukunta Pirkkalan Sotkapojat järjestävät virallisen 65-vuotisjuhlaleirin ensi kesänä Pirkkalassa.

 

Lue lisää Pirkkojen leiristä ja partiosta Pirkkalaisen näköislehdestä tai printtilehdestä 19.2.