Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

IKÄIHMISTEN lisäksi myös nuoret kaipaavat nyt juttuseuraa. Nuorisopalvelut on avannut chatin, joka on avoinna muutaman tunnin viikon jokaisena päivänä. Kuva: nuorisotilat on nyt suljettu, arkistokuva tilan avajaisista.

Nuorisotilojen sulkeuduttua poikkeustilan takia Pirkkalassa on tänään avattu nuorisopalveluiden chat. Nuoriso-ohjaajat ovat tavoitettavissa joka päivä nuorisopalveluiden chatissa: ma-to klo 17-19 ja pe-su klo 18-21
Liity chattiin ja luo oma tunnus Discordissa osoitteesa https://discord.gg/ynqampG

Ole rohkeasti yhteydessä, jos jokin mietityttää. Kysy lisää nuoriso-ohjaajilta. Instagramista pirkkalan_nuorisopalvelut. Snapchat nasta_pirkkala erkkapirkkala konu_pirkkala

Koronavirus on sulkenut lähes kaikkien palvelujen ovet Pirkkalassa ainakin 13.4. asti, mutta puhelimitse ja verkossa saa apua ja osittain on järjestetty korvaavia palveluita. Päiväkodit ovat avoinna, koulut etäopetuksessa ja lukiolla pidetään ainoastaan ylioppilaskirjoitukset.

Erityisesti on suojattava riskiryhmään kuuluvaa ikäväestöä. Pirkankoivun ruokasali on suljettu kokonaan 13.4. saakka. Pihlajamäen ja terveyskeskuksen ruokalat on suljettu toistaiseksi ulkopuolisilta asiakkailta. Korvaava palvelu: Näitä palveluita käyttäneiden asiakkaiden ruokailu on mahdollista järjestää myös ateriapalveluna kotiin kuljetettavina aterioina. Tästä palvelusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittaa asiakasohjaajalle Pirkkala 050 374 5075.
Kaikki vapaa-ajan tilojen tilavaraukset ja vuorot on peruttu (päiväkotien ja koulujen liikuntasalit ja varattavat luokkatilat, urheilukentät, kunnan varattavat kokoustilat, Kyöstin kerhotalo, Pihlajamäki, Reipin sauna, Kranstolpan sauna, Akvaario). Poikkeuksena Rantaniityn juhlatalo, jota voi vuokrata alle 10 hengen tilaisuuksiin.