Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkalan terveyskeskus on varautunut koronavirusepidemian laajentumiseen muun muassa siirtämällä voimavaroja kiireettömästä hoidosta kiireelliseen.

Maanantaihin mennessä Pirkkalassa on todettu yksi varmistettu koronavirustartunta.

Pirkkalan terveyskeskuksen ylilääkärin Tuomas Jukkolan mukaan terveyskeskus on varautunut epidemian laajenemiseen Pirkkalan yhteistoiminta-alueelle, Pirkkalaan ja Vesilahteen.
– Kiireetöntä toimintaa on ajettu alas, asiakkaisiin on oltu paljon yhteydessä puhelimitse, Jukkola kertoo. – Päivystyksen henkilöstöä on vahvistettu ja päivystys on eriytetty hengitystieinfektio-oireileviin ja muihin potilaisiin.
Jukkolan mukaan asiakkailla on riittänyt ymmärrystä poikkeusjärjestelyihin. – Ihmiset ovat olleet hyvin ymmärtäväisiä, asian vakavuus on tiedostettu.

Hammashoitolassa hoidetaan nyt vain välttämättömät ja kiireelliset tapaukset. Lisäksi Vesilahden hammashoitolan palveluita ollaan keskittämässä Pirkkalaan epidemian ajaksi.

Lue lisää koronaviruksen vaikutuksista Pirkkalan palveluihin keskiviikon printtilehdestä tai nettilehdestä.