Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

TERVEYSKESKUSSAIRAALAAN voidaan avata tarvittaessa 12 potilaan osasto Tampereen kehyskuntien koronaviruspotilaille. Tehohoitoa heille ei ole kuitenkaan Pirkkalassa saatavilla.

Pirkkalan terveyskeskussairaalalla on valmius avata tiloissaan pandemiaosasto Tampereen kehyskuntien koronaviruspotilaille. – Pandemiaosastolle mahtuu tarvittaessa 12 potilasta, kertoo Pirkkalan terveyskeskuksen ylilääkäri Tuomas Jukkola. – Jos Taysissa tulee koronavirusepidemian takia ruuhkatilanne, kehyskuntien koronapotilaita voidaan ohjata meille.
Terveyskeskussairaalassa ei ole tehohoitovalmiutta,  osastolla saa terveyskeskussairaalatasoista hoitoa.
Kehyskunnat eli Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala ja Lempäälä tekivät asiasta sopimuksen kiirastorstaina.

Koronavirusepidemian takia terveyskeskuksessa ei ole hetkeen otettu asiakkaita ei-kiireelliseen hoitoon. Tällä hetkellä siihen on kuitenkin jossain määrin mahdollisuuksia.

– Perussairauksien, kuten astman, diabeteksen sekä sydän- ja verisuonisairauksien hoitoa ei tule nyt laiminlyödä, Jukkola muistuttaa. – Myös ajokorttitarkastukseen voi nyt saada ajan.

Lue lisää keskiviikon printtilehdestä tai nettilehdestä.