Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Näkymät väylän 17 loppuosalla ovat täysin uudistuneet. Kuvassa ruskeana multana olevat alueet olivat vielä viime kesänä sankkaa metsää ja kivikkoa.

Pirkkalan golfkentällä ovat menossa isot rakennustyöt. Hehtaarin kokoinen uusi kasteluallas on loppusilausta vaille valmis ja pelaamista edistäviä parannustöitä on tehty useilla väylillä.
–  Tavoite on avata vappuna. Kenttä toipuu rakentamisesta nopeasti. Juhannuksena ei enää huomaa, että täällä on jotain tehty, lohduttaa Golf Pirkkala Oy:n toimitusjohtaja Pasi Kristiansson rakentamisen jälkiä nyt katselevia.
Golfkenttä sai luvan rakentaa kastelualtaan metsikköön väylän numero seitsemän viereen, kun useat kuivat kesät olivat kurittaneet kenttää.
Koronarajoitukset estävät toistaiseksi kisojen järjestämisen, seuratoiminnan ja valmennusryhmät.
Harjoittelualue range on jo avoinna turvaetäisyyksin.
Pian pääsee kuitenkin pelaamaan. Kierroksia voi kentän auettua pelata neljän hengen ryhmällä, kunhan noudattaa etäisyysvaatimuksia.
– Pelaajilla on oma vastuu, ettei kentällä aleta parveutua. Me kentän pitäjinä tulemme ahkerasti valvomaan, että toimitaan vastuullisesti, Kristiansson lupaa.
Golfarit pääsevät kaikesta huolimatta nauttimaan tänä kesänä parannuksista usealla väylällä. Kristiansson kehuu erityisesti väylän 17 loppuosan parannusta.
– Siellä on hankala metsikkö kokonaan korvattu pelattavalla alueella.

Lue lisää Pirkkalaisesta 22.4. ja katso lisää kenttäkuvia Facebookista.