Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

NUOLIALAN kirjasto avattiin viime elokuussa ja ensimmäiseksi asiakkaaksi ehti Petri Lappalainen (kuva). Nyt korona-aikana kirjasto kutsuu väkeä Lukuviikon kunniaksi Facebookissa pidettävään livelähetykseen.

Nuolialan kirjaston kirjakahvit live tarjoaa näkökulmia luovuuteen.
Tällä viikolla vietetään Lukuviikkoa. Lukuviikko on Lukukeskuksen vuosittain järjestämä valtakunnallinen tapahtuma, jonka aikana kirjastot ja koulut ympäri Suomen juhlivat lukemista erilaisilla tempauksilla ja tapahtumilla, kirjailijavierailuilla ja pidennetyillä aukioloajoilla. Kevään 2020 poikkeusolojen aikana Lukuviikko on virtuaalinen lukemisen juhla, joka kannustaa kaikkia osallistumaan lukemalla sekä jakamalla luku- ja lukemiskokemuksiaan sosiaalisessa mediassa. Lukuviikon 2020 teemana on Luovuutta ilmassa!
 
Nuolialan kirjaston Kirjakahvit live järjestetään perjantaina 24.4. klo 13–13.30 Pirkkalan kirjaston Facebook-sivuilla. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan luovuuden monista puolista. Luovuus pyörittää maailmaa, mutta voi olla myös äärimmäisen vaarallista. Mikä onkaan luovuuden hinta? Kerro Facebookin live-lähetyksessä myös omat kirjavinkkisi aiheeseen liittyen.
 
Nuolialan kirjaston Kirjakahvit live pe 24.4. klo 13–13.30 Pirkkalan kirjaston Facebook-sivuilla