Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pappilan laavun läheisyydessä on mm. katkottu eläviä puita sekä vahingoitettu niiden runkoja.

 PIRKKALAN seurakunnan Pappilan ja Uittamon alueilla on tehty ilkivaltaa.  Pappilan laavulla oli katkottu eläviä puita sekä vahingoitettu puiden runkoja. Laavulla olleeseen halkomisterän kehystä on myös vahingoitettu. Pappilan rantatuvan terassille oli tehty tulia. Uittamon alueella on ollut myös asiatonta tulentekoa.

 Seurakunnasta todetaan ilkivallantekojen olevan todella valitettavia, sillä Pirkkalan seurakunta on aktiivisesti viime vuosina kehittänyt Pappilan aluetta, ja alueesta onkin tullut pirkkalalaisten käyttämä suosittu virkistysalue. Alueella liikkumista on pyritty ohjaamaan tai rajoittamaan erilaisin opastein.

Seurakunta toivoo, että jatkossa ilkivallanteoilta vältytään, ja että kaikki alueen käyttäjät osaavat arvostaa ja käyttäytyä alueella liikkuessaan asianmukaisesti. Seurakunta haluaa jatkossakin tarjota pirkkalalaisille mahdollisuuden liikkua ja nauttia Pappilan alueesta ja sen kauniista luonnosta.  

Seurakunta omalta osaltaan lisää tehokkaampaa valvontaa ja vahingonteoista kiinni jäävät asetetaan korvausvelvollisuuteen.