Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

PELLEPARI Nelle ja Niilo hauskuuttivat Reipin museon kesäkauden avajaisissa vuonna 2013. Tänä kesänä museokausi on tarkoitus avata 6.-7.6., jos vain museolle löytyy kesähoitaja. Katse on kääntynyt Pirkkalassa toimiviin yhdistyksiin.

Reipin museo on tarkoitus avata yleisölle viikonloppuna 6.-7.6.
Pirkkalan kunnan kulttuuritoimella on kuitenkin ongelma. Koronatilanteen takia Reippiin ei ennätetty valita museoassistenttia ennen poikkeustilan alkamista.
Koska työlle ei ole löytynyt  tekijää, kulttuuritoimi on kääntynyt Pirkkalan yhdistysten puoleen.
Haussa on yhdistys tai yhdistyksiä, jotka olisivat erikseen sovittavaa palkkiota vastaan halukkaita pitämään Reipin museota avoinna kesäkuusta elokuun 2020 loppuun. Alku- ja loppusiivoustalkoot voivat myös kuulua toimenkuvaan.
– Ajatuksenamme on, että museota pidettäisiin poikkeustilanteen vuoksi avoinna ainoastaan viikonloppuisin lauantaista sunnuntaihin, mieluusti Reipin tilan ja Pirkkalan Muinaismarkkinoiden aukioloja mukaillen, kertoo kulttuurikoordinaattori Kiti Mäkinen.
– Jos tehtävää saadaan hoitamaan useampi yhdistys, vuoro voi olla kiertävä.
Mäkinen toivoo mahdollisimman pikaista yhteydenottoa asiasta kiinnostuneilta yhdistyksiltä, jotta museo saataisiin avattua 6.-7.6.
Lisätietoja Kiti Mäkiseltä, puh. 040-133 5698, sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..