Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

TERVEYSKESKUKSESSA voi taas vierailla vuodeosastolla olevia omaisia ja tuttuja tapaamassa. Vierailusta pitää sopia etukäteen.

Vierailut Pirkkalan terveyskeskussairaalassa ovat taas mahdollisia. Vapaasti sinne ei voi kuitenkaan mennä, vaan omaisten on sovittava vierailuista aina ennakkoon puhelimitse hoitohenkilökunnan kanssa, p. 03-5652 5259.
Vierailuille on asetettu myös rajoituksia.  Vierailemaan voi mennä ainoastaan silloin, jos potilas on ollut hoidossa yli kaksi viikkoa. Vierailla voi enintään joka toinen päivä ja tunnin ajan kerrallaan.
Yhtä potilasta voi mennä katsomaan enintään kaksi vierasta kerrallaan, ja vieraita voi olla enintään kahdella potilaalla yhtä aikaa.
Vieraiden on käytettävä maskia, eivätkä he saa mennä potilashuoneisiin. Vierailut tapahtuvat pääsääntöisesti iltapäivällä kello 13-16.