Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

YHDISTYSPALSTA on jäänyt pois ke 17.6. printtilehdestämme, joten tässä tiedot poikkeuksellisesti netissä:

Elokolo/Elopilkku
Suupankuja 8-10.
Pirkkalan Elokolon aukioloajat ovat toistaiseksi: ma-pe klo 9-11.30, tarkoitettu riskiryhmille, klo 11.30 -12 Elokolo on suljettu, siivoustauko, klo 12-14. Elokolo on avoinna muille kuin riskiryhmille. Elokoloissa asetetaan etusijalle ihmisten terveys ja turvallisuus, siksi mm. noudatamme turvavälejä, istumapaikkoja Elokolossa on vähennetty ja kädet pestään/desinfioidaan Elokoloon tullessa. Henkilökunta käyttää kasvosuojia. Ethän tule paikalle, jos sinulla on pieniäkin ylähengitystieoireita. Kahvia ja leivonnaisia on saatavana joka päivä. HUOM! Keittolounasta saatavana to 18.6. klo 11-11.30, joko lämpimänä Elokolossa nautittavaksi tai kylmänä mukaan, hinta 3€ sisältää myös leivonnaisen. Lahjoituksena saatavien elintarvikkeiden jakelu on tauolla edelleen. Lisätietoja voit kysyä Elokolo puh. 050 4750315, Riitta Sattilainen puh. 050 4071 044 ja Jorma Schukoff puh. 040 7216 983. Kannattaa myös seurata Pirkkalan Elokolon facebook-sivuja, jos mahdollista. Hyvää juhannusta kaikille!
Pirkkalan Reserviläiset
Sauna lämpiää majalla keskiviikkoisin klo 18 alkaen.
Pirkkalan Siirtolapuutarhayhdistys
Kutsuu kaikki kiinnostuneet la 27.6. kokoontumiseen klo 17 Vanhan kirkon parkkialueelle. Keskustellaan siirtolapuutarhasuunnitelmista.

Ostetaan
Ostetaan omakotitalo / rivitalo, jossa autotalli tai iso varasto, omalla tontilla. Puh. 040 5628 240 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Perheelle saunamökki, mökkitontti tai kesämökki Pirkkalasta tai lähialueelta. Oma hyvä ranta ja aurinkoinen paikka. Reilu kauppa: ammattivälittäjän hinta-arvio jos myyjänä haluat. Puh. 040 812 2427.

Pieni OKT aurinkoisella pihalla. Hinta alle 300 000 €. Hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelta. Ota yhteyttä puh. 0400 686 899.

Ruokalistat
Terveyskeskus, Pirkankoivu ja Senioritalo 22.-28.6.
MA Lasagnette, lämmin kasvis, jogurtti, mango TI Kaalikääryleet, ruskea kastike, peruna, puolukkahillo, omenavispipuuro. OS: Nakkikeitto, tuorepala KE Kirjolohimureke, kermaviilikastike, perunasose, lämmin kasvis, talon jälkiruoka TO Värikäs possupata, peruna, porkkanaraaste, lämmin kasvis, mansikkakiisseli PE Soijabolognese, pasta cappeli, peruna, lämmin kasvis, mustikkakukko, vaniljakastike LA Silakkalaatikko, lämmin kasvis, puolukkakiisseli, kermavaahto SU Uunibroileri, peruna, lämmin kasvis, ruusunmarjarahka.

Päiväkoti- ja kouluruoka 22.-26.6.
MA Lasagnette, tuoresalaatti TI Nakkikeitto, tuorepala KE Kalamureke, peruna, kermaviilikastike, porkkanaraaste TO Possukastike provencale, peruna, kahden kaalin sekoitus PE Soijabolognesekastike, pasta cappeli.