Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

JASPERINTIEN avajaisnauhan leikkasivat Lamminsivu Oy:n  elementtiasennuspäällikkö Kari Lamminsivu (vas.) , toimitusjohtaja Vesa Lamminsivu, pormestari Marko Jarva ja viimeiset rakennusvaiheet urakoineen Terrawisen työpäällikkö Jari-Matti Lehto.

– Tätä on odotettu pitkään. Meidän kuljettajat ovat äärimmäisen tyytyväisiä siihen, että he pääsevät nyt pois Naistenmatkantieltä, kertoo toimitusjohtaja Vesa Lamminsivu nostinpalveluihin ja elementtiasennukseen erikoistuneesta Lamminsivu Oy:stä. Vaitin yritysalueella sijaitseva Lamminsivu Oy on joutunut tähän saakka käyttämään kalustonsa kuljettamiseen Lentoasemantietä ja Naistenmatkantietä.
Viime viikon torstaista lähtien kalustoa on voinut siirtää Vaitista Linnakallioon ja sieltä eteenpäin Jasperintien kautta.Torstaina vietettiin useassa eri vaiheessa toteutetun Jasperintien virallisia avajaisia.

Vaitin ja Linnakallion yritysalueet yhdistävä Jasperintie on ollut kymmenen vuoden projekti. Sen suunnittelu alkoi vuosina 2008-2009. Tuolloin laadittiin asemakaavoituksen pohjana olevat aluevaraussuunnitelmat. Katu- ja kadunrakentamissuunnitelmia tehtiin vaiheittain rakentamisen edetessä.

3,5 kilometriä pitkä tie kulkee valtatie 3:n suuntaisesti moottoritien eteläpuolella. Rakennustyötkin etenivät monessa eri vaiheessa tien molemmissa päissä. Ensimmäinen pätkä rakennettiin vuonna 2010 Vehon kohdalle Linnakalliossa. – Länsipäässä rakentaminen alkoi kiertoliittymän rakentamisella vuonna 2013, pormestari Marko Jarva kertasi tien avajaisissa.

Lue lisää keskiviikon 24.6. printtilehdestä tai nettilehdestä.