Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

KOULUTIE on ollut vesihuoltotyömaana viime viikosta asti. – Vesihuoltolinja saadaan valmiiksi syyskuun puolivälissä, mutta asfaltointi ja muita viimeistelytöitä siirtyy ensi vuoteen, kertovat Antti Reinikka (vas.) ja Mikko Kemi.

Koulutie muuttui vesihuoltotyömaaksi viime viikolla.
– Tien alle rakennetaan uutta vesihuoltolinjaa, joka sisältää vesi-, jätevesi- ja hulevesilinjat kaivoineen, kertoo Pirkkalan kunnan rakennuttajainsinööri Mikko Kemi.
Viime viikolla käynnistyneet työt jatkuvat syyskuun puoliväliin saakka.Putket asennetaan lukion nurkalta Suupantielle asti.
– Samalla Tampereen Sähkölaitos Oy siirtää kaukolämpölinjaansa Koulutielle.
Uusi vesijohtolinja palvelee ennen kaikkea viereistä keskustakorttelia, jonka ensimmäiset talot alkavat nousta tänä syksynä.
– Korttelia päästään rakentamaan, kun vesijohtolinja saadaan valmiiksi, Kemi toteaa.

Työmaan takia Koulutiellä on normaalista poikkeavia liikennejärjestelyjä.
– Keskustakorttelin puoleinen kevyen liikenteen väylä on suljettu, ja kadunvarsipysäköinti on pois käytöstä, selvittää yhdyskuntatekniikan päällikkö Antti Reinikka.

Lue lisää keskiviikon printtilehdestä tai nettilehdestä.