Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Amerikkalaisen jalkapallon Euroopan mestari, Gladiaattoreistakin tuttu ex-pirkkalalainen Milena Abbas Mamode on innostunut haulikkoammunnasta. Naisten teemapäivänä hän oli kuvissa Kokkovuoren ratamestarin Janne Hokkasen kanssa.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa on avoimet ovet lauantaina 8.8. klo 10-15. Tarjolla on ammuntaa, kahvia ja ameriikan herkkuja. Paikalle on bussikuljetuskin Pirkkalasta vapaa-aikakeskuksen edestä klo 10 ja 12, takaisin klo 15. Pirkkalantie 1296. Paikan päällä saa kokeilla ohjatusti trap-ammuntaa.

Keskuksen puuhamies Janne Hokkanen kertoo, että keskuksella vietettiin vastikään menestyksellistä naisten teemapäivää "Akat ampumaan" jo seitsemännen kerran. Tapahtuma veti jälleen mahtavan määrän sekä uusia että enemmän harrastaneita haulikkoampujia Kokkovuoren haulikkoampumakeskukseen. Tarjolla oli valmennusta, hyvää ruokaa, shiatsu-hierontaa, kuplatörmäilyä,arvontoja ja työpajaa. Unohtamatta päivän pääasiaa eli haulikkoammuntaa.

– Hyvien neuvojen ja opastuksen kautta kiekot saivatkin kyytiä ja tapahtumahan myös videoitiin tulevaa televisio ohjelmaamme varten, Hokkanen kertoo. Video on nähtävissä Pirkkalaisen Facebook-sivuilla.