Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

VESILAHDEN kirkkoherra Harri Henttinen kävi tutustumassa Haikan lavaan, missä hän vetää torstaina kaikille avoimen ja maksuttoman jumpan. Päällä on silloin kunnolliset liikuntavermeet.

Vesilahden suosittu kirkkoherra Harri Henttinen saapuu torstaina 13.8. Pirkkalaan Haikan lavalle. Hän ohjaa siellä maksuttoman jumppahetken. Viime kesänä "KirkkoHarrin" liikuntatuokio Vähäjärven rannassa keräsi kosolti väkeä.
Kyse ei ole mistään näytöshyppelystä, vaan 1,5 tunnin liikunnasta. Luvassa on räväkkää jumppaa menomusalla höystettynä.
– Mukaan voi tulla rennosti, tapaan sanoa ”oman tunnon ja oman kunnon mukaan”. Voi pitää taukoja, vedellä omia koreografioita tai miten vaan.
 – Alkulämpö, sitten lisätään kierroksia, kuntonyrkkeilyä, intervalleja, liikesarjoja, ja lopussa rauhoitutaan venytellen, Henttinen tiivistää ohjelman.
Hänen Haikan jumppatuokiosta saamansa palkkio menee Vesilahden seurakunnan hyväksi.

Henttinen on ollut innokas liikkuja jo nuoresta. "KirkkoHarri" ohjaa Vesilahdessa joka toinen keskiviikko Pappilan pihajumpan. Sunnuntaisin hänen opastuksellaan voi jumpata Pirkan opiston kurssilla Moision liikuntahallilla.
Uskonto on mukana jumppahetkissä tai sitten ei.
– Jos halutaan, otan mukaan hartauselementin. Jos ei haluta, jätän sen pois sitten.  Haikassa hartaushetkeä ei ole.

KirkkoHarrin kesäjumppa Haikan lavalla (Haikankatu 30) to 13.8. klo 18. Maksuton. Urheilukengät ja pyyhe mukaan. Järj. Pirkkalan kunnan työikäisten foorumi. Jumpan jälkeen Lions Pirkattarien buffetti, minkä tuotto lasten hyväksi Pirkkalassa. Lue lisää ke 12.8. Pirkkalaisesta.