Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Liikennevalot ovat poissa käytöstä Nuolialantien ja Naistenmatkantien risteyksessä keskiviikkoaamusta kello yhdeksästä alkaen.

Partolan risteysremontti alkaa olla käynnissä olevan urakan osalta loppusuoralla. Työt valmistuvat syksyn aikana. Tällä viikolla töitä tehdään urakalla, minkä takia liikennevalot ovat kokonaan poissa käytöstä Naistenmatkantien, Kenkätien ja Nuolialantien risteyksessä keskiviikosta kello 9:stä torstaihin kello 13:een. Liikennevaloihin tehdään muutostöitä ja otetaan uusia valoja käyttöön Nuolialantien ja Pereentien risteyksessä. 

Lisäksi Nuolialantiellä Naistenmatkantien ja Härmälänojan välillä tehdään päällystys- ja tiemerkintätöitä tiistain sunnuntaihin 6.9. asti. Työt saattavat aiheuttaa alueella hetkellistä ruuhkautumista, ja sen vuoksi autoilijoilta vaaditaan liikenteessä malttia.
Osa liikennettä haittaavista töitä, kuten päällystystyöt, tullaan tekemään yötyönä haitan pienentämiseksi.

Partolan vilkas kauppa-alue Pirkkalan ja Härmälän rajalla saa monivuotisen liikenneparannushankkeen myötä lisää kaistoja risteyksiin ja uusia kevytväyliä. Nuolialantieltä Pirkkalaan on valmistunut oma kääntymiskaista busseille ja takseille. Myöhemmin on määrä rakentaa muun muassa kiertoliittymän ohittava kääntymiskaista Sarankulman Nuutisarankadulta moottoritielle.