Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

NAISTENMATKAN koulun noin 870 oppilaasta ja yli sadasta henkilökuntaan kuuluvasta aikuisesta 32 on siirtynyt tänään etäopetukseen. Kouluväen keskuudesta löytyi koronatartunta tiistai-iltana.

Naistenmatkan koulussa on todettu koronatartunta. Tieto asiasta tuli myöhään tiistai-iltana. Tämän hetkisen tiedon mukaan altistuneita on 32. Heidän joukossaan on sekä oppilaita että koulun henkilökuntaa.

Terveydenhuollon henkilöstö selvittää asiaa ja viestii mahdollisista karanteeneista tartuntalain mukaisesti.

Varotoimenpiteenä altistuneet ovat siirtyneet rehtorin päätöksellä etäopetukseen tästä päivästä alkaen. Muilla Naistenmatkan koulun oppilailla ja henkilökunnan jäsenillä koulutyö jatkuu normaaliin tapaan.

Naistenmatkan koulun liikuntasali otetaan ruokailukäyttöön, jotta aterioinnit voidaan järjestää väljemmin. Tästä syystä liikuntasalin käyttövuorot perutaan muilta käyttäjiltä huomisesta torstaista lähtien mahdollisen karanteenin päättymiseen asti.

Pirkkalan hyvinvointilautakunta kokoontuu tänään keskiviikkona päättämään poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin ja etäopetukseen siirtymisetä tästä päivästä alkaen enintään kuukauden ajaksi.

Naistenmatkan koulu on Pirkkalan suurin alakoulu. Siellä on yli 870 oppilasta ja henkilökunnassa yli sata aikuista, joista opettajia on noin 50 ja koulunkäynninohjaajia noin 30.

Viereisessä Suupanniityn yläkoulussa todettiin koronatapaus viime lauantai-iltana. Koulun oppilaista ja henkilökunnasta noin 60 on ollut etäopetuksessa ja karanteenissa maanantaista lähtien.

– Meillä ei ole tietoa, liittyvätkö Suupanniityn ja Naistenmatkan koulujen koronatapaukset toisiinsa, kertoo pormestari Marko Jarva.