Pirkkalainen on vuodesta 1961 ilmestynyt Pirkkalan ja eteläisen Tampereen uutis- ja ilmoituslehti. Se jaetaan keskiviikkoisin ilmaiseksi noin 15.000 talouteen Pirkkalassa, Härmälässä, Rantaperkiössä ja Hatanpäällä.

Tervetuloa lehden pariin!

Klikkaa tästä auki tuorein Pirkkalainen uusiutuneena näköislehtenä!

Voit edelleen lukea lehden myös pdf-muodossa Lehtiarkisto-valikosta

Pirkkain miesten sunnuntain 11.10. Divari-ottelu Pirkat - LNM on siirtynyt Pirkoista riippumattomista syistä. Syynä on LNM:n joukkueen mahdollinen altistuminen koronavirukselle edellisessä ottelussaan ÅIF:ia vastaan. Uusi ajankohta ottelulle ilmoitetaan myöhemmin.

Sipoolaisen ÅIF:n miesten edustusjoukkueen ja B-poikien viikonlopun pelit on siirretty miesten edustusjoukkueen pelaajan koronatapauksen vuoksi, kertoo seura nettisivuillaan. Kyseinen pelaaja on saanut tartunnan viime viikolla ja on ollut matkassa mukana, kun sipoolaisjoukkue matkusti vieraspelikiertueelle Ouluun Limingan Niittomiesten ja sunnuntaina O2-Jyväskylän vieraaksi.

Koronalle altistuneet ÅIF:n pelaajat on kaikki testattu ja perjantaina ei ollut tiedossa joukkueesta löytyneen muita koronapositiivisia pelaajia. Neljä seuravaa ÅIF:n peliä on siirretty.

Tapauksesta tiedottivat Salibandyliitto ja ÅIF nettisivuillaan perjantaina iltapäivällä.